Buitensluiting


Je staat voor je deur. Een dichte deur. Met een deel van een sleutel in je hand. De andere helft zit nog in het slot. Je sleutel is afgebroken en het is bijna middernacht. Een slotenmaker kan uitkomst bieden. Maar welke is betrouwbaar? En hoe snel kun je weer naar binnen? Met een abonnement van Totzo24 ben je verzekerd van betrouwbare en snelle hulp als je bent buitengesloten door welke oorzaak ook. Wij komen zo snel mogelijk, maar altijd binnen 2 uur om je snel weer binnen te laten.

Help mij nu!

Sleutel afgebroken in slot

Een afgebroken sleutel kan het een slot onbruikbaar maken. Met een deel van de sleutel nog in de cilinder heb je dan ook niets aan een reservesleutel. Bij een afgebroken sleutel zijn er verschillende manieren om het afgebroken deel uit het slot te krijgen en de deur te openen. Belangrijk is dat hier geen verdere schade wordt veroorzaakt. Het lukt soms door het zelf te proberen met ijzerdraad of secondenlijm, maar de kans dat het slot defect raakt is erg groot. Niet doen dus, maar een ervaren slotenmaker inschakelen! Bij Totzo24 kun je daar zonder extra kosten altijd een beroep op doen.

Sleutels kwijt

Het is je vast wel eens overkomen: je bent je sleutels kwijt. En je vindt ze bijna altijd weer. Soms niet. Is er ook geen reservesleutel beschikbaar? Dan ben je buitengesloten. Een slotenmaker kan zorgen dat je weer toegang krijgt tot je woning. Vaak zonder enige beschadigingen. Soms wordt het slot of cilinder direct vervangen, zodat je met een nieuwe sleutel weer als vanouds naar binnen kunt.

Buitengesloten huis

Heb je jezelf buitengesloten van je huis dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Wij zien vaak de volgende redenen:

 • Afgebroken sleutel.
 • Kapot slot.
 • Schade aan hang- en sluitwerk door inbraak(poging).
 • Sleutels binnen laten liggen.
 • Er steekt nog een sleutel aan de binnenkant van de deur.

Het vakkundig laten openen van een deur is in bovenstaande gevallen de beste oplossing. Het voorkomt schade aan deuren, sloten en kozijnen. Onze slotenmakers zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week zo bij je om je te helpen.

Hoe buitensluiting van je woning voorkomen

 1. Zorg in eerste plaats voor kwalitatief goed hang- en sluitwerk. Niet alleen zul je hiermee de kans op (pogingen tot) inbraak verminderen, ook zal de levensduur en kans op een kapot slot afnemen.
 2. Gebruik geen beschadigde of gebogen sleutels in je sloten.
 3. Open deuren met de deurklink, niet door kracht te zetten op de sleutel.
 4. Onderhoud cilinders niet met vet of olie. Gebruik speciale spray of WD40.
 5. Zorg voor voldoende reservesleutels en betrouwbare sleutelhouders.
 6. Slot kapot? Vervang deze dan voor een goed merk.

Sleutel in de deur laten zitten

Je gooit je deur achter je dicht. Maar je sleutels zitten nog in het slot. Aan de binnenkant van de deur! Geen zorgen. Als je de sleutel aan de binnenkant van de voordeur hebt laten zitten en aangesloten bent bij Totzo24 is je probleem zo opgelost. Met een bak aan ervaring en beheersing van van verschillende technieken zorgen onze experts dat je snel niet meer buitengesloten bent.

Sluit nu af

Buitengesloten door inbraak of vandalisme

Na een inbraak of door vandalisme kan het zijn dat je jouw huis of appartement niet meer in kunt. Het slot of het hang- en sluitwerk is dan dermate beschadigd dat je sleutel niet meer in de cilinder kan. Of dat de deur, raam of het hang- en sluitwerk zo zijn ontzet dat deze de toegang belemmeren. Totzo24 helpt je na een inbraak of vandalisme niet alleen terug in je woning, maar zorgt ook voor een adequate nazorg zodat je met een gerust hart kunt gaan slapen.

Over Totzo24

Jezelf buitensluiten is pech. En dat is nou net waar Totzo24 je bij kan helpen. Voor een vriendelijk bedrag per maand ben je dag en nacht verzekerd van vakbekwame en snelle hulp bij pech in huis. Hulp bij buitensluiting hoort daarbij. Binnen Zuidwest Nederland heb je altijd binnen twee uur één van onze slotenmakers ter plaatse. Zonder extra kosten. Wij helpen onder meer in: Schiedam, Vlaardingen en Den Haag. Maar ook als je buitengesloten bent in Strijen of Brielle staan we voor je klaar. Onze gehele servicegebied vind je onder veelgestelde vragen.

Neem gerust contact met ons op. Of bel ons direct via:

Bekend bij Totzo24?

Bel nu - Totzo24

Bel nu:

088 - 777 09 00

Nog geen abonnee van Totzo24?

Bel nu: 088 - 777 09 00

 • Eenmalige toeslag van €75
 • Een abonnement kost €8,25 per maand/minimale looptijd bij lidmaatschap i.g.v. calamiteit 1 jaar
 • Let op: materiaalkosten worden voor 
de eerste inzet doorberekend
Meer informatie