Stroomstoring


Een stroomstoring in huis. Pas op het moment dat elektrische apparaten niet meer werken besef je hoe gewoon het is om stroom te gebruiken. Een stroomstoring thuis kan verschillende oorzaken hebben. Behelst de stroomstoring alleen jouw woonhuis, dan heb je hulp achter de hand met Totzo24. Als abonnee zelfs voor niets. Niet aangesloten bij dé pechhulpverlener voor thuis? Ook dan helpen we je graag bij een storing met de elektra.

Help mij nu!

Stroomstoring op het netwerk

Is de stroomstoring op het netwerk, dan meld je de storing bij jouw netwerkbeheerder. Ook kun je op gasenstroomstoringen.nl zien of er een storing bekend is. Ook is het mogelijk te bellen naar Nationaal Storingsnummer gas en stroom op 0800 - 9009. Bij een stroomstoring op het netwerk kun je zelf helaas weinig doen. Overigens geldt er voor bepaalde storingen een compensatie. Vraag bij je netbeheerder naar meer info.

Verhelpen van een stroomstoring

Neem bij het verhelpen van een storing in een elektrische installatie geen risico. Twijfel je? Laat dan verder kijken door een elektricien. De ervaren electriciens van Totzo24 staan zo snel mogelijk, maar altijd binnen twee uur voor de deur.

Stroomstoring bij je thuis

Een stroomstoring kan verschillend van aard zijn. Een wijk of straat kan zonder stroom komen te zitten. Dan is het een netwerkstoring. Lees hieronder welke stappen je dan het beste kan nemen. Is de stroomstoring alleen in jouw huis of appartement dan is de oorzaak van de storing vaak:

 • Een probleem in de groepenkast.
 • Een defect apparaat.
 • Er wordt ergens kortsluiting veroorzaakt.
 • Een gesprongen hoofdzekering.
 • Defecte aardlekschakelaar.
 • Stroomstoring in installatie.

Hoe Totzo24 je helpt bij een stroomstoring

Met Totzo24 ben je verzekerd van adequate hulp bij pech in huis. Problemen met de elektra vallen daar ook onder. Iedere situatie vraagt een andere aanpak. Bij een stroomstoring:

 1. Maak je melding van jouw probleem.
 2. Zo snel mogelijk (uiterlijk binnen twee uur) is er een gespecialiseerde elektricien ter plaatse.
 3. Wij analyseren de situatie met de meest moderne technieken en apparatuur.
 4. We vertellen je wat er aan de hand is.
 5. We verhelpen het probleem.
 6. We verhelpen het probleem.
 7. Ligt de oorzaak in het netwerk, dan nemen we maatregelen om de impact van de calamiteit voor jou en je medebewoners zoveel mogelijk te beperken.
 8. Na ons werk ruimen we netjes op.
Sluit nu af

Wat doet Totzo24

Een stroomstoring in Barendrecht, Numansdorp, Maassluis of Wateringen? Totzo24 staat klaar om te helpen bij pech in huis. Dus ook bij problemen met elektriciteit. Onze serviceregio beslaat het zuidelijk deel van de Randstad, inclusief de Zuid-Hollandse eilanden. Als abonnee van Totzo24 maak je voor een laag bedrag per maand gebruik van onze diensten. Maar ook niet-abonnees helpen we graag uit de brand. Tegen heldere voorwaarden. Dag en nacht. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer weten? Neem contact met ons op of bel ons direct op:

Bekend bij Totzo24?

Bel nu - Totzo24

Bel nu:

088 - 777 09 00

Nog geen abonnee van Totzo24?

Bel nu: 088 - 777 09 00

 • Eenmalige toeslag van €75
 • Een abonnement kost €8,25 per maand/minimale looptijd bij lidmaatschap i.g.v. calamiteit 1 jaar
 • Let op: materiaalkosten worden voor 
de eerste inzet doorberekend
Meer informatie